Crunchin voitti Monsters 5-1

Cleveland Monsters voitti Syracuse Crunchin tänään 5-1 Rocket Mortgage FieldHousessa.

mitkä ovat eri tyypit kratom

Tappio pidentää voittamatonta putkea viiteen otteluun ja siirtää joukkueen tasolle 5-6-2-1 kaudella ja 2-1-2-0 kahdeksan ottelun sarjassa Monstersia vastaan.

Max Lagace pysäytti Crunchin verkkoon 27/32 laukausta. Daniil Tarasov kirjasi voiton kääntämällä 23/24 laukausta putkien väliin Monstersille. Syracuse-voimapeli meni 0-3, mutta rangaistuspotku oli täydellinen 4-4.

ottaako eläinsuojelu koirani purettavaksi

Cleveland oli ensimmäinen laudalla 4:27 peliin. Adam Helewka luisteli kiekon vyöhykkeelle vasemmalla puolella oudossa iässä ennen kuin lähetti Brendan Gauncen syötteen maalintekoon oikealta ympyrältä. He tuplasivat johtonsa 1:19 toiseen jaksoon, kun Trey Fix-Wolansky lähetti kotiin ranteen oikealta aloituspisteestä.

Crunch vastasi lopulta ja vei yhden takaisin keskikehyksen puolivälissä. Remi Elie kaivoi kiekon ulos päätylaudoista ja keskitti sen Gabe Fortierille, jotta se voisi hakea sisään.

Cleveland palasi kahden maalin johtoaan, kun toista erää oli jäljellä 4:09. Cole Cassels kiihdytti vasenta laitaa ja voitti Lagacen 2-1-pelissä.

Monsters jatkoi johtoasemansa rakentamista toiselle oudolle rynnälle kolmannen erän 11.05 kohdalla, kun Justin Scott kantoi kiekon alas oikealta puolelta ennen kuin ampui sen sisään. Klo 14.50 Gaunce kietoutui pallon takaosan ympärille. häkissä ja jumiutui illan toisena saadakseen voiton.