Cornell on edelleen voittamaton kotonaan voittaen Lehighin

Cornellin miesten koripallojoukkue voitti ohjelman historian 1 300. ottelun johtaen langasta langalliseen voittoon Lehighin tiistai-iltana Newman Arenalla 96-64. Big Red pysyi lyömättömänä kotonaan (5-0) ja parani lukemiin 8-3, kun taas Mountain Hawks putosi lukemiin 5-6.

sivusto ei lataudu kromille

Ensimmäisellä puoliajalla oli välierä ja toisella 3 pisteen laukaus, kun Big Red parani 11-0:aan Lehighiä vastaan ​​Ithacassa. Cornell ampui 51 prosenttia kokonaistuloksesta ja iski 12 15:stä kolmipisteestään puoliajan jälkeen, halliten samalla pelin kaikkia osa-alueita. Iso punainen keräsi 22 syöttöä vain kolmea syöttöä vastaan, teki 10 syöttöä, voitti takalaudattaistelun (40-31) ja piti vieraat 36 prosentissa laukauksensa ratkaisevalla ensimmäisellä puoliajalla saadakseen kahden pelin luiston ja kerätäkseen voittonsa. Ohjelmahistorian 1300. voitto (1300-1474-2) Cornellin miesten koripallon 124 vuoden aikana.

Neljä pelaajaa saavutti kaksinumeroisen Cornellin 16 pistettä, neljä levypalloa, neljä syöttöä ja kaksi syöttöä. (13 pistettä, 5 levypalloa) ja  (12 pistettä, kolme levypalloa) johtivat 50-11-pisteerän reserveistä, kun taas  oli kaksinumeroinen seitsemäs peräkkäinen ottelu 11 pisteellä, viidellä levypallolla ja kolmella syötöllä. Sekä ja  tekivät kumpikin kahdeksan pistettä ja olivat +25 18 minuutissa kuudella pisteellä, kolmella levypallolla, kolmella syöttöllään ja neljällä syöttöllään. Neljätoista pelaajaa teki maalin ja teki ensimmäiset pisteet ja teki maalin.

Keith Higgins Jr. teki pelien ennätyksen 21 pistettä, Evan Taylor teki 10 pistettä ja kahdeksan taulua ja Jakob Alamudun kirjasi 15 pistettä ja kuusi levypalloa Lehighin tappiossa. Vieraat ampuivat 52 prosenttia lattiasta puoliajan jälkeen, mutta eivät päässeet johtoon, koska iso punainen kuumeni kaaren takaa.

gettysburg Collegen loppukoeaikataulu keväällä 2018

Cornellin miesten koripallojoukkue pelaa viimeisen pelinsä ennen lomataukoa, kun se vierailee puolustavassa Patriot League -mestari Colgatessa torstaina 22. joulukuuta Cotterell Courtissa Hamiltonissa, N.Y.