Ben Reichert voitti NYS:n miesten amatöörien mestaruuden

River Oaks Golf Clubin Ben Reichert voitti 97. New Yorkin osavaltion miesten amatöörimestaruuden yhdellä vedolla Crag Burn Golf Clubilla.

Reichert korttisi yhden yli 73:n neljännellä ja viimeisellä kierroksella torstai-iltana ja päätyi neljään yli 292:een ja varmisti toisen NYS-mestaruutensa, joista ensimmäinen oli 2015 NYS Boys' Junior.

Se tuntuu uskomattomalta. Katsoimme neljän laukauksen johtoa yhdessä vaiheessa, ja tein sen itselleni hieman vaikeammaksi kuin olisin toivonut. Mutta sain sen tehtyä ja nyt on kaikki hyvin! Reichert sanoi.

Ennen Men’s Am -sarjaa Reichert voitti vuoden 2019 Florida State Amateur Championshipin äkillisen kuoleman pudotuspeleissä. Puhuessaan siitä, kuinka se valmisteli häntä tähän turnaukseen, Reichert sanoi, 100%. Tiesin tarkalleen, mitä tunnen tullessani alas. Tiesin kuinka käsitellä sitä. Luottamus on suurin asia. Luota siihen, mitä teet, etkä voi mennä pieleen.

.jpg

Toisena vuonna peräkkäin Mendon Golf Clubin Chris Blyth sijoittui toiseksi viiden yli 293:n sijalla.

Lyhyen lyönnin saaminen jälleen tänä vuonna on pettymys, mutta en voi olla liian järkyttynyt siitä, miten pelasin. Tässä turnauksessa pelaaminen on aina hauskaa. Toiseksi tuleminen tänä ja viime vuonna on kunnia, ja toivottavasti ensi vuonna pärjään paremmin, Blyth sanoi.

Kolmanneksi sijoittui kaksi Crag Burn -pelaajaa kuudella yli 294:llä, mukaan lukien kolminkertainen NYS-mestari Jamie Miller ja entinen NYS-sub-junior-mestari Tony Hejna.

Puhuessaan tämän tapahtuman pelaamisesta kotikentällään Hejna sanoi, että tämä paikka on mielestäni fantastinen. Kurssi pelasi loistavasti. Mielestäni se oli hieno tapahtuma seuralle ja olimme iloisia voidessamme isännöidä sitä.

Minusta kurssi oli mahtava; se kesti todella hyvin. Meillä oli kaikenlaisia ​​säätyyppejä, joten sekin oli viileää, koska saamme sitä joka päivä täällä, Miller lisäsi. Torstain 36 reikää viivästyivät kahdesti huonon sään vuoksi.

Viiden parhaan joukkoon päätyi Willowbrook Golf Clubin Adrian Norford pistein seitsemän yli 295. Piping Rock Clubin Prescott Butler ja Crag Burnin Billy Hanes sijoittuivat T-6:lle kahdeksan yli 296:lla. Christian Chapman Cobblestone Creek Country Clubista ja Kyle Ritchie Cherry Valleyn sijoittui T-8:aan 12-yli 300. James McHugh Rye Golf Clubista korttisi 13-yli 301 ansaitakseen kymmenennen sijan.

Oak Hill Country Clubin puolustava mestari Will Thomson päätti 72-reikäisen turnauksen pistein 305 (T-18). Top 20 ansaitsee poikkeuksen ensi vuoden turnaukseen.

Reichert aloittaa juniorikautensa Alabama-Birminghamin yliopiston miesten golfjoukkueessa seuraavan parin viikon aikana. Hän palaa ensi kesänä puolustamaan Men’s Am -titteliään.