Ben Braymer johtaa Rochester Red Wingsin voittoon Buffalo Bisonsista

Ben Braymer heitti 6 2/3 vahvaa sisävuoro Red Wingsissä, 7-3, voitti Buffalo Bisonsin perjantai-iltana Frontier Fieldissä.

6 2/3 vuoropari on kauden pisin aloitus etelätassulle, joka salli vain neljä osumaa 104 pituisen pelin aikana.

Juan Graterolin kotiottelun jälkeen Bisons 1-0 johtoon toisessa erässä, Wings nosti kolmen pisteen viidennessä erässä ottaakseen pelin hallintaansa – korosti Donovan Caseyn kotijuoksu.

Raudy Read ja Jecksson Flores keräsivät kumpikin RBI:n osumia kuudennessa vuoroparissa laajentaakseen Wingsin johdon lukemiin 6-1.

Jake Noll päätti maalinteon pitkällä kotijuoksulla vasemmalle kentällä seitsemännessä erässä – hänen 16. kauden aikana.

Wings näyttää voittavan kolme peräkkäistä voittoa läpimurtokilpailijastaan ​​lauantai-iltana klo 18.05.