Amerks top Phantoms rangaistuspotkukilpailussa

on vuoden 2000 elvytystarkastus hyväksytty

Rookie-hyökkääjät Jack Quinn ja JJ Peterka häikäisivät molemmat kauden ensimmäisessä rangaistuslaukauksessaan ja johdattivat Rochester Americansin (8-5-0-0) 5-4-voittoon Lehigh Valley Phantomsista (3-8-3-1). Perjantaina The Blue Cross Arenalla.

Voiton myötä Amerks on voittanut kahdeksan viimeisestä 12 ottelustaan, joista neljä kotijäällä. Rochester ylpeilee 3-0-1-0-ennätyksellä Lehigh Valleyä vastaan ​​viimeisten viiden vuoden aikana Flower Cityssä, samalla kun hän on ansainnut vähintään yhden pisteen kuudessa viimeisestä kahdeksasta ottelusta Phantomsia vastaan ​​30. joulukuuta 2016 lähtien. 4-2-1-1 tällä välillä. Jokaisessa kahdeksassa kilpailussa voittajajoukkue on tehnyt vähintään kolme maalia.

Hyökkääjä Brett Murray teki neljännen ja viidennen maalinsa viidessä viimeisessä pelissä, kun taas Peterka ja Linus Weissbach tekivät molemmat neljä kokonaisuutta kampanjassa. Oskari Laaksonen, Ethan Prow, Sean Malone, Mattias Samelsson, Josh Teves ja Quinn tekivät kaikki yhden syöttöpisteen.

Maalivahti Michael Houser aloitti AHL:ssä ensimmäistä kertaa tällä kaudella ja seitsemännen kauden 2016-17 lopun jälkeen. Hän päätti illan 28 torjunnolla niiden kahden lisäksi, jotka hän kohtasi rangaistuspotkukilpailussa voiton ansaitsemiseksi.

Phantomsin johtava pisteidenkeräjä Morgan Frost tuotti kauden ennätyksen kolme pistettä (1+2), kun taas Garrett Wilson, Connor Bunnaman ja Gerry Mayhew tekivät kaikki maalit rangaistuspotkukilpailussa. Tämäniltainen tappio säätelyn ulkopuolella oli Lehigh Valleylle neljäs tällä kaudella, mutta ensimmäinen taitokilpailussa.

Netminder Felix Sandstrom (3-5-3) esiintyi liigan johtavissa 12. ottelussaan, ja huolimatta 20 torjunnasta, joista yksi sisälsi rangaistuspotkukilpailun, hän kärsi tappion.

Rochester, joka teki pari maalia kolmannella jaksolla poistaakseen yhden maalin alijäämän, näki Phantomsin tasapelin 4-4, kun asetusta oli jäljellä 1:27 pakottaakseen jatkoajan. Lehigh Valleyn tasausmerkillä Sandstrom veti, kun taas joukkueilla oli neljä luistelijaa sivussa.

Lisäkehyksen aikana Amerksillä oli kiekko suurimman osan avauksesta kolmen minuutin ajan, ennen kuin heidät viheltiin nousun rikkomuksesta 2:05 peliin.

Seuranneessa voimapelissä Phantoms piti kiekon hyökkäysalueella lähes koko rangaistuspotkun ajan. Puolustajat Casey Fitzgerald, Samuelsson, Teves ja Prow sekä hyökkääjät Michael Mersch ja Mark Jankowski eivät sallineet laukausta työntämään peliä rangaistuslaukaukseen.

Quinn avasi taitokilpailun antaessaan Rochesterin 1-0-johtoon häikäisevällä liikkeellä ennen kuin Houser kielsi Mayhewin ja Frostin. Kolmannella kierroksella Peterka sinetöi rangaistuspotkukilpailun voittaessaan Sandstromin estäjäpuolella.

mikä on seuraava ärsykkeen tarkistus

Rochester aloitti ensimmäisen jakson kahden maalin johdolla, kun Murray ja Weissbach tekivät eron 5:17, mikä antoi kotijoukkueen 2-0-johtoon 7:34:ssä. Lehigh Valley kuitenkin torjui kolmella peräkkäisellä osumalla ja siirtyi 3-2-johtoon säännön viimeiseen 20 minuuttiin, mukaan lukien maalipari 12 sekunnin erolla.

Kolmannen jakson aikana kuitenkin Amerks, joka käänsi käsikirjoituksen toisesta erästä, koska he olivat ohimennen, 19-4, rajoittivat Phantomsin vain kolmeen laukaukseen ennen kuin Murray ja Peterka saivat takaisin Rochesterin 4-3-johtoon.

Myöhään kolmannessa, Mayhew pakotti jatkoajan säkeen ennen kuin Quinn ja Peterka sinetöivät voiton rangaistuslaukauksen aikana.

PELIN KOHOKOHDAT:

Amerks aloittaa kahden pelin erän voittamatonta Utica Cometsia vastaan ​​lauantaina 20. marraskuuta Adirondack Bank Centerissä. Peliaika on arvioitu klo 19.00. alkaa ja lähetetään suorana The Sports Leader 95.7 FM/950 AM ESPN Rochesterissa sekä AHLTV:ssä.