Amerks avoin matka voitolla 7-3 Marliesista

Rochester Americans (2-1-0-0) teki neljä ensimmäisen erän maalia ja näki viisi erilaista Amerks-hyökkääjää näkivät monipistepyrkimykset, mukaan lukien Michael Merschin (1+2) ja Mark Jankowskin (0+) kolmen pisteen pelit. 3), kun joukkue aloitti neljän pelin Kanadan road swingin vakuuttavalla 7-3-voitolla Toronto Marliesista lauantai-iltapäivänä Coca-Cola Coliseumilla. Voitto oli Amerksille toinen yhtä monessa pelissä ja ensimmäinen kerta, kun Rochester kohtasi kanadalaisen joukkueen kauden 2019-20 jälkeen.

Voitto, Rochesterin ensimmäinen Kanadassa 24. maaliskuuta 2019 jälkeen, parantaa seuran ennätystä 10-3-1-0 viimeisten 14 Marlies-ottelun aikana, mikä sisältää lähes täydellisen 5-1-0-0-pisteen. 2018-19. Viimeisten 29 ottelun aikana kaksintaistelussa Toronton kanssa Amerks on tehnyt vähintään kaksi maalia 23 ottelussa, joihin sisältyy 10 peliä, joissa he ovat saavuttaneet vähintään viisi maalia.

ovat ikuisesti postimerkit edelleen hyviä

Merschin ja Jankowskin monipisteen lisäksi Jack Quinn jatkoi kuumaa alkuaan vuodelle tehden kahdesti maalin avausjaksolla, mukaan lukien lopullinen pelin voittaja. Rookie-hyökkääjä on avannut kauden vähintään yhdellä maalilla jokaisessa kolmessa ensimmäisessä ottelussaan, vaikka hän jo tuplasi kokonaissummansa viime kaudesta. Yhdistettyään viisi pistettä (3+2) kahdessa pelissä, hän päättää viikonlopun johtaen kaikkia AHL:n tulokkaita maaleissa (4) ja pisteissä (6).

Linus Weissbach teki ammattilaisuransa kaksi ensimmäistä maalia ja JJ Peterka (0+2) lisäsi apuparin toisena peräkkäisenä yönä. Hänkin sijoittui viidellä pisteellä (1+4) viikonloppuna ja on nyt yhden pisteen päässä Quinnistä, sillä Amerksillä on tällä hetkellä liigan kaksi parasta maalintekijää.

Ryan MacInnis ja Brendan Warren viimeistelivät illan maalin kauden ensimmäisillä maaleillaan. Puolustaja Jimmy Schuldt ansaitsi ensimmäisen pisteensä Amerkina Quinnin ensimmäisen erän merkkinä, kun taas Matej Pekar ja Brandon Davidson saivat myös syöttöpisteen kilpailun aikana.

Maalivahti Aaron Dell teki Amerk-debyyttinsä ja ansaitsi kauden ensimmäisen voittonsa, kun hän torjui 27 30 laukauksestaan.

Toronton hyökkääjä Brett Seney teki maaliparin toisen kerran kolmessa pelissä tällä kaudella, kun taas Kirill Semjonov teki uransa ensimmäisen AHL-merkin. Rookie-maalivahti Erik Källgren (1-2-0) aloitti Marlies-joukkueessa kolmannen maalinsa, mutta Andrew D'Agostini (0-0-0) hänet korvattiin sallittuaan neljä maalia 13 minuutin aikana. D'Agostini teki kauden debyyttinsä helpotuksesta ja torjui 18 kertaa.

Ensimmäisellä jaksolla joukkueet tekivät yhteensä kuusi maalia, joista kolme tuli avauksessa 5:28, ennen kuin Amerks siirtyi tauolle 4-1-etulla.

entä vuoden 2000 ärsyketarkastus

Quinn sai asiat käyntiin aikaisin Rochesterille tehden maalin vain 83 sekuntia kehykseen, kun hän löi omaan levypalloon Peterkan keskitettyä syötön maalialueen päälle. Quinnin kampanjan kolmannen osuman jälkeen Warren keskeytti Kallgrenin selvitysyrityksen ennen kuin hän heitti kiekon verkkoon kauden ensimmäisenä aikana 3:30:ssa.

Toronto leikkasi 2-0-tappioon, kun Seney lisäsi ensimmäisen yönsä, kun jaksoa oli jäljellä 14:28, mutta MacInnis ja Quinn vastasivat takaisin työntäen Amerksin johtoon 4-1.

Marlies teki maalin yhden maalin peliksi, kun Seney ja Semjonov löivät molemmat maaleja ensimmäisen ja keskijakson toisella puoliskolla, mutta Weissbach palautti Rochesterin johtoaseman, kun hän saavutti ensimmäisen ammattilaistulonsa 18:19. toinen säkeistö.

Merkin päällä Jankowski kantoi kiekon Marlies-alueelle, ja kun hän putoaa jäälle, Weissbach kauhisi sen ja poimi verkon oikean yläkulman ensimmäistä ammattimaalaa varten.

Rochester ei antanut periksi säännön viimeisellä jaksolla huolimatta siitä, että hänellä oli 5-3-etu, kun Mersch ja Weissbach viimeistelivät maalin ja aloittivat ensimmäisen pelin neljän pelin kanadalaisen maantieheiton.

PELIN KOHOKOHDAT:

miksi youtube on niin hidas kromissa

Amerks jatkaa matkaa keskiviikkona 27. lokakuuta Belleville Senatorsia vastaan ​​CAA Arenalla. Klo 19.00 matchup on ensimmäinen ottelu kahden seuran välillä sen jälkeen, kun Rochester suoritti kahden pelin kierroksen 6. ja 7. maaliskuuta 2020. Kaikki tapahtumat esitetään suorana The Sports Leader 95.7 FM/950 AM ESPN Rochesterissa sekä AHLTV:ssä.