#4 Elmira kaatoi William Smithin 6-0

William Smith Collegen jääkiekkojoukkue voitti neljännellä sijalla olevalta Elmiralta 6-0 New England Hockey Conference -kilpailussa Murray Athletic Centerissä perjantai-iltana. Herons on nyt kaudella 3-1-1 ja konferenssipelien ennätys 2-1-0. Soaring Eagles on 4-0-0 ja aloittaa vuoden 3-0-0 NEHC-toiminnassa.

ja jokainen pelasi tämän illan pelissä. Murray torjui 28 ja Hauser torjui 15 laukausta. Kuusi eri Elmiran pelaajaa pelasi voitossa monipistepelit. Madi Morton johti kolmella pisteellä kahdella maalilla ja syöttämällä. Leonie-Louise Kuehberger torjui 13 kertaa ja ansaitsi shutoutin.

AVAINTILASTOT:

• Elmira päätti pelin 49-13-erolla laukauksissa maaliin.
  • Soaring Eagles oli voimapelissä 1-2. William Smith oli 0-1 lisähyökkääjän kanssa

ENSIMMÄINEN KAUSI:

• Morton avasi maalin vain kahdeksan sekunnin kuluttua ottelusta. Hän murtautui hyökkäysalueelle ja liukasi laukauksen Murrayn ohi. Claire Meeder ja Morgan Mordini saivat maalisyöttöjä.
  • Elmira päätti avauskehyksen laukauksissa 18-1-etulla.

TOINEN JAKSO:

• Soaring Eagles johti toiseen säkeeseen 2-0 1:06. Payton Nicksic voitti Murrayn ensimmäisestä kollegiaalimaalistaan. Mary McCafferty ja Erika Goleniak saivat maalisyöttöjä.
  • Alayna Toole ohjasi McKenzie Schmidtin laukauksen maalin ohi antaakseen Elmiralle kolmen maalin edun. Elizabeth LePage sai myös maalisyötön.

KOLMAS JAKSO:

• Morton teki illan toisen maalinsa viimeisen säkeistön kohdalla 3:11. Hänen tulostaan ​​auttoivat Toole ja Lexi Hoffmann.
  • Mordini lisäsi tehopelin maalin juuri ennen jakson puoliväliä. Morton ja Meeder tekivät syöttöpisteitä.
  • McCaffery päätti maalin, kun peliaikaa oli jäljellä viisi minuuttia. Goleniak sai maalisyötön.
  • hänellä oli pari paikkaa kehyksen keskellä, jotka Kuehberger syrjäytti. oli tilaisuus kauden lopussa, jonka maalivahti ryösti.

SEURAAVAKSI:

William Smith ja Elmira päättävät kotiin ja kotiin -sarjan huomenna, 12. marraskuuta, kun he tapaavat The Coolerissa. Ottelu on suunniteltu klo 16.