#11 Lakers uppoaa #1 valtiomiehiin OT:ssa

Parhaiten sijoittunut Hobart Collegen jääkiekkojoukkue voitti 11. sijalla olevan Oswegon 3-2 jatkoajalla konferenssin ulkopuolisessa kilpailussa Deborah F. Stanley Arena & Convocation Centerissä tänä iltana.

Kolme eri pelaajaa kirjasi pisteen valtiomiehille (0-1-0). aloitti maalista ja torjui 35 kertaa.

Tyler Flack teki tasapelin ja voittomaalin Lakersille (1-0-0). Shane Bull päätti illan syötöillä. Cal Schell meni kaukaa maaliin Oswegolle ja torjui 24 kertaa.

PISTEET YHTEENVETO

• Oswego avasi maalin toisessa erässä 5:45. Quinn Warmuth repi rannelaukauksen oikeasta syöttöympyrästä Beaverin ohi. Bull sai maalisyötön.
  • Statemen tasoitti pelin 42 sekuntia jäljellä keskikehyksessä. Ensimmäinen vuosi ampui laukauksen pisteestä liikenteen läpi ja Schellin ohi ensimmäiseen kollegiaalimaaliensa. Se oli voimapelilasku.
  • Hobart siirtyi 2-1-johtoon kolmannen erän 4:50 kohdalla. Sophomore samposi laukauksen pisteestä verkon takaosaan. sai syöttöpisteen Oswegon voimapelin jälkeen syntyneestä maalista.
  • Lakers tasoitti pelin kahteen, kun peliaikaa oli jäljellä hieman yli 90 sekuntia. Flack poimi levypallon verkon edestä ja käänsi laukauksen Beaverin ohi. Connor Gatto sai maalisyötön.
  • Flack teki sitten pelin voittomaalin, kun jatkoajalla oli 1:22. Puolustuspäässä tapahtuneen kierron jälkeen Lakersillä oli 3-1, ja Nolan Barrett löi Flackia poikkijään syötöllä ja Flack kerran syötteen verkkoon.